Εγκατάσταση Συστημάτων Συναγερμού και Καμερών Παρακολούθησης


Η Karakitsos Security εγκαθιστά τελευταίας τεχνολογίας συστήματα συναγερμού, αμερικάνικης προέλευσης. Μια εγκατάσταση συναγερμού μπορεί να γίνει με καλώδια (Ενσύρματη) ή χωρίς (Ασύρματη). Και στις δυο περιπτώσεις η Karakitsos Security σας εγγυάται του τέλειου αποτελέσματος και της απόλυτης ασφάλειας.
Επίσης εγκαθιστούμε σύστηματα καμερών παρακολούθησης τελευταίας τεχνολογίας με υψηλές αναλύσεις ποιότητας καθώς και δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης από οποιοδήποτε smartphone ή PC.
Καλέστε μας για μια δωρεάν μελέτη στο χώρο σας.

 Αποτέλεσμα εικόνας για dsc kit   Αποτέλεσμα εικόνας για dsc lcd  Αποτέλεσμα εικόνας για cctv hi tech

Σύστημα επικοινωνίας GPRS


Η Karakitsos Security πρωτοπόρος στις υπηρεσίες σύνδεσης του συστήματος συναγερμού με το Κεντρο Λήψεως Σημάτων της εταιρίας, διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας συστήματα GPRS.
Με τη συσκευή GPRS o συναγερμός έχει αμφίδρομη επικοινωνία με τον Κεντρικό Σταθμό μέσω GPRS internet. Διαθέτει Global SIM και με τα τρια δίκτυα επικοινωνίας (Vodafone,Cosmote, Wind). Επίσης μπορεί να γίνεται οπλισμός και αφοπλισμός του συστήματος συναγερμού μέσω εφαρμογής για όλα smartphones. Μπόρει να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σύστημα συναγερμού! 
Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες.

  

Περιπολίες - Άμεση Επέμβαση


Η Karakitsos Security με την υπηρεσία περιπολίας επιβλέπει τον χώρο σας κατά τις νυχτερινές ώρες. Οχήμα της Karakitsos Security περιπολεί και επιβλέπει τον χώρο σας ανά τακτικά χρονικά διαστήματα. Με την υπηρεσία της Άμεσως Επέμβασης σε περίπτωση συναγερμού φύλακας με όχημα της εταιρίας έρχεται στο χώρο σας άμεσα και παραμένει μέχρι την άφιξη της Αστυνομίας.
Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες.

Αποτέλεσμα εικόνας για security patrol

Φύλαξη χώρων


Η Karakitsos Security αναλαμβάνει την φύλαξη του χώρου σας με κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό. Το προσωπικό μας είναι άριστα εκπαιδευμένο, με ατομικές άδειες εργασίας και με συνεχής παρακολούθηση σεμιναρίων.
Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες και για δωρέαν μελέτη στο χώρο σας.

Αποτέλεσμα εικόνας για security

Συνοδεία υψηλών προσώπων


Η Karakitsos Security αναλαμβάνει την φύλαξη υψηλών προσώπων με κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό και οχημάτων μεταφοράς.
Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για security vip  Αποτέλεσμα εικόνας για security vip

Απομακρυσμενη παρακολουθηση καμερων


Η Karakitsos Security αναλαμβάνει να παρακολουθεί απομακρυσμένα τις κάμερες παρακολούθησης που έχετε στον χώρο σας. Κατάλληλο προσωπικό ασφαλείας παρακολουθεί, 24ωρες το 24ωρο, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, τις κάμερες ασφαλείας που επιθυμείτε.
Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες.

Αποτέλεσμα εικόνας για security ψψτω