ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΕΩΣ ΣΗΜΑΤΩΝ

Η Karakitsos Security διαθέτει προηγμένο κέντρο λήψεως σημάτων τελευταίας τεχνολογίας που λειτουργεί 24ώρες, όλο το χρόνο. Τα 40 χρόνια εμπειρίας μας καθώς και οι πιστοποιήσεις μας εγγυούνται της άψογης υπηρεσίας μας. Ο μοναδικος κεντρικος σταθμος που επικοινωνει ασυρματα με τους πελατες ολο το 24ωρο.


Υπηρεσίες Κέντρου Λήψης Σημάτων


Σε σήμα διάρρηξης

Ειδοποιείται αμέσως τηλεφωνικώς η Άμεση Δράση (100) ή το τοπικό Αστ. Τμήμα για ασφαλιζόμενους χώρους εκτός Αθηνών, ο συνδρομητής, όπως και τα τηλέφωνα τρίτων (που ο ίδιος έχει γνωστοποιήσει εγγράφως) προς άμεση ενημέρωσή του.

Σε σημα πυρκαγιάς

Ειδοποιείται αμέσως τηλεφωνικώς η πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς και ο συνδρομητής στα ανωτέρω τηλέφωνα, (εφόσον έχει τοποθετηθεί ειδικό σύστημα πυρανίχνευσης).

Σε σήμα πανικού

Στην περίπτωση αυτή, (δίνεται σε επείγουσα ανάγκη προσωπικής απειλής, με το πάτημα ενός ειδικού μπουτόν) ενημερώνεται η Άμεσος Δράση για το υπερεπείγον του περιστατικού.

Σε σήμα ιατρικής βοήθειας

Και σε αυτή την περίπτωση, το σήμα δίνεται με το πάτημα ενός ειδικού μπουτόν, (το οποίο μπορεί να είναι και ασύρματο) και ειδοποιούνται αμέσως όλα τα τηλέφωνα ανάγκης, που εγγράφως έχουν γνωστοποιηθεί από τον συνδρομητή (προσωπικός γιατρός, ασφαλιστική εταιρεία, συγγενικά πρόσωπα κ.λπ.).

Σε σημα χαμηλής μπαταρίας

Ειδοποιείται το συντομότερο το τεχνικό τμήμα καθώς και ο συνδρομητής (η αντικατάσταση των μπαταριών γίνεται με δαπάνη του συνδρομητή).

Σε σήμα διακοπής ρεύματος

Ενημερώνεται ο συνδρομητής μισή ώρα μετά την λήψη του σήματος. (Το σύστημα συναγερμού έχει αυτονομία λειτουργίας χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα περίπου 24-48 ώρες).

Σε σήμα μη λήψης του τεστ καλής λειτουργίας

Ειδοποιείται το συντομότερο το τεχνικό τμήμα και γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες προς άμεση αποκατάσταση του συστήματος.

Το υπερσύγχρονο κέντρο λήψης σημάτων μας, με τους τελευταίας τεχνολογίας server εγγυάται την σταθερή και αξιόπιστη λειτουργία του 24 ώρες, όλο το χρόνο.